Odluka o održavanju Simpozijuma Društva Građevinskih Konstruktera Srbije (DGKS) u hotelu Izvor u Aranđelovcu od 13 do 15. maja


Poštovane koleginice i kolege, prijatelji DGKS,

na sednici Predsedništva održanoj 25.02.2021. potvrđena je ranija odluka o održavanju Simpozijuma Društva Građevinskih Konstruktera Srbije (DGKS) u hotelu Izvor u Aranđelovcu od 13 do 15. maja ove godine, uz poštovanje svih epidemioloških mera koje u tom trenutku budu bile na snazi.

Postupak recenzije radova je završen i trenutno je u pripremi knjiga radova. Ukoliko želite da učestvujete na Simpozijumu, a do sada se niste registrovali, to možete učiniti preko sajta DGKS, odnosno putem linka http://dgks.grf.bg.ac.rs/seminar_prijava.php?lang=sr. Za učešće na Simpozijumu neophodno je da izvršite uplatu kotizacije, na jedan od načina prezentovanih na sledećem linku: http://dgks.grf.bg.ac.rs/seminar_kotizacija_data.php?lang=sr. Posebno skrećemo pažnju na mogućnost elektronskog, online plaćanja, direktno sa našeg sajta.

Osim mogućnosti učešča na Simpozijumu u hotelu Izvor i dobijanja celokupnog materijala, plaćena kotizacija uključuje i dobijanje linka putem koga će se omogućiti izlaganje i slušanje radova na Simpozijumu, za one koji ne budu u mogućnosti da dođu u hotel Izvor.

Rezervacija smeštaja je u toku. Na našem sajtu, u delu Simpozijum, nalazi se 2. informacija o Simpzijumu gde se mogu naći podaci o ceni i vrsti smeštaja. Molimo vas da se za rezervacije i informacije o rezervaciji obratite na telefon 063-1028046 (Tamara Milojević), ili na mejlove: tamara.milojevic@ahoteli.com i event.manager@a-hotel-izvor.com. Povlašćene cene za učesnike Simpzijuma važiće do 10. aprila 2021, pa vas pozivamo da na vreme rezervišete smeštaj.

Ukoliko imate pitanja pišite nam na dgks@grf.bg.ac.rs .

Radujemo se viđenju i druženju koje (pre)dugo očekujemo da se desi.

Organizacioni odbor DGKS


2021-03-18 10:37:44

VESTI

 • Simpozijum DGKS 2020  Sa zadovoljstvom konstatujemo da je pristiglo 109 abstrakata za Simpozijum DGKS 2020. Recenzija abstrakata je u toku, kašnjenje je evidentno i posledica je vanredne situacije i produženih rokova za dostavljanje abstrakata. Shodno tome, rok za predaju celih radova biće pomeren o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

  Predsedništvo DGKS svakodnevno prati razvoj ...

  PROČITAJ CEO TEKST...


 • SEDNICA PREDSEDNIŠTVA DGKS

  U petak, 18.10.2019. održana je sednica Predsedništva DGKS. Razmatran je napredak u organizaciji Simpozijuma 2020. (izdata 1.informacija), konstatovan ažuriran izgled i funkcionalnost sajta preko koga je omogućeno elektronsko plaćanje članarine. Analizirani su naredni koraci u organizaciji i dogovoreno prikupljanje podataka neophodnih za izdavanje 2.informacije koja se očekuje tokom ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA

  XIV naučno-stručni skup “UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA” će se održati 18. oktobra 2019.g. u Beogradu u Ul. Kneza Miloša 9, sala na III spratu sa početkom u 10.00 časova. Skup je posvećen upravljanju i obnovi mostova sa odabranim predavanjima, koje možete videti u 2. ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • GEOTEHNIČKI ASPEKTI GRAĐEVINARSTVA

  Osmo međunarodno Savetovanje "GEOTEHNIČKI ASPEKTI GRAĐEVINARSTVA" koje organizuje Savez građevinskih inženjera Srbije, biće održano od 13. do 15. novembra 2019. godine u Vrnjačkoj Banji.
  Drugo obaveštenje o ovom događaju možete preuzeti ovde, kao i preliminarnu prijavu za učešće na ovom skupu .

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Radna grupa za izradu novog Pravilnika za građevinske konstrukcije

  Poštovane koleginice i kolege,

  Na inicijativu Društva građevinskih konstruktera Srbije – DGKS, Zajednice građevinskih fakulteta Srbije i predsednika komisija Instituta za Standardizaciju Srbije za Evrokodove, Ministarstvo za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu je formiralo Radnu grupu za izradu novog Pravilnika za građevinske konstrukcije.

  Zadovoljstvo mi je da Vas obavestim da je ...

  PROČITAJ CEO TEKST...Copyright © DGKS 2016