DOGAĐAJI


Prezentacija radova Prezentacija radova

Svim autorima koji su poslali radove, kao i onima koji su uplatli kotizaciju, dostavljeni su mejlom linkovi za ZOOM preko kojih će moći da prate izlaganja ili izlažu svoj rad na Simpozijumu DGKS.Vreme za izlaganje u paralelnim sesijama je 10 min + 2min za diskusiju. Molimo Vas da poštujete vreme za izlaganje. Takođe, molimo Vas da za prezentacije i postere koristite “template” na jeziku po želji (SR ili EN), a koje možete preuzeti sa sajta DGKS
(SIMPOZIJUM/Priprema prezentacija/postera), ili sa linka https://we.tl/t-wz05h9BeNk


Ukoliko je trebalo, a niste dobili mejl sa linkovima, obavezno nam se javite na dgks@grf.bg.ac.rs.


Pozivamo Vas da, ukoliko to već niste uradili, izmirite članarinu za 2021. godinu i kao aktivni član prisustvujete Skupštini DGKS, u petak, 14.05.2021. od 19h u hotelu Izvor, Aranđelovac, ili preko ZOOM linka koji će Vam naknadno biti poslat.
<p><strong>PROGRAM SIMPOZIJUMA</strong></p>

PROGRAM SIMPOZIJUMA


Detaljan program Simpozijuma nalazi se na sajtu u delu .

Sve prezentacije i posteri treba da budu pripremljene u skladu sa uputstvima (templates) koji se mogu preuzeti sa sajta u delu SIMPOZIJUM .
Vidimo se, vreme je!

Prijava za izlet Prijava za izlet

U subotu, 15.05.2021. organizovan je izlet, a program je izuzetno bogat i možete ga videti ovde.
Cena izleta je 30e. Obavezna je prijava na dgks@grf.bg.ac.rs bez obzira na inicijalne prijave preko sajta.
Zbog ograničenja broja mesta prilikom posete vinariji prednost će imati ranije prijave.
Svi koji se prijave dobiće obaveštenje da li je potvrđeno mesto na izletu kao i instrukcije za uplatu.
VESTI


 • Svečana večera, 14.05.2021

  Učesnici simpozijuma koji imaju regulisanu kotizaciju dobiće prilikom registracije na pultu DGKS bon za svečanu večeru. Za osobe u pratnji, bon za svečanu večeru će moći da se kupi po ceni od 2,500 din. Ostatak do pune hotelske cene pokriće DGKS.

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Simpozijum DGKS 2020  Sa zadovoljstvom konstatujemo da je pristiglo 109 abstrakata za Simpozijum DGKS 2020. Recenzija abstrakata je u toku, kašnjenje je evidentno i posledica je vanredne situacije i produženih rokova za dostavljanje abstrakata. Shodno tome, rok za predaju celih radova biće pomeren o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

  Predsedništvo DGKS svakodnevno prati razvoj ...

  PROČITAJ CEO TEKST...


 • SEDNICA PREDSEDNIŠTVA DGKS

  U petak, 18.10.2019. održana je sednica Predsedništva DGKS. Razmatran je napredak u organizaciji Simpozijuma 2020. (izdata 1.informacija), konstatovan ažuriran izgled i funkcionalnost sajta preko koga je omogućeno elektronsko plaćanje članarine. Analizirani su naredni koraci u organizaciji i dogovoreno prikupljanje podataka neophodnih za izdavanje 2.informacije koja se očekuje tokom ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA

  XIV naučno-stručni skup “UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA” će se održati 18. oktobra 2019.g. u Beogradu u Ul. Kneza Miloša 9, sala na III spratu sa početkom u 10.00 časova. Skup je posvećen upravljanju i obnovi mostova sa odabranim predavanjima, koje možete videti u 2. ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • GEOTEHNIČKI ASPEKTI GRAĐEVINARSTVA

  Osmo međunarodno Savetovanje "GEOTEHNIČKI ASPEKTI GRAĐEVINARSTVA" koje organizuje Savez građevinskih inženjera Srbije, biće održano od 13. do 15. novembra 2019. godine u Vrnjačkoj Banji.
  Drugo obaveštenje o ovom događaju možete preuzeti ovde, kao i preliminarnu prijavu za učešće na ovom skupu .

  PROČITAJ CEO TEKST...

Copyright © DGKS 2016