DOGAĐAJI


Simpozijum Društva Građavinskih Konstruktera Srbije (DGKS) biće održan u hotelu Izvor, Aranđelovac, 13-15.maj 2021 Simpozijum Društva Građavinskih Konstruktera Srbije (DGKS) biće održan u hotelu Izvor, Aranđelovac, 13-15.maj 2021

Uvažavajući specifičnu situaciju zbog koje deo kolega neće moći da dođe u Aranđelovac, odlučili smo da uvedemo posebnu kotizaciju za učešće na simpozijumu putem video linka i ona iznosi 50e. Ova kotizacija omogućava praćenje izlaganja preko ZOOM platforme, kao i izlaganje rada i štampanje rada u Zborniku.
Puna kotizacija iznosi 150e i omogućava učešće na simpozijumu, svečanu večeru, dobijanje materijala sa simpozijuma i linka za video prenos.
Takođe, za kolege penzionere omogućen je popust, tako da puna kotizacija iznosi 100e.
Svaka od kotizacija može se uplatiti prema instrukcijama na sajtu DGKS, nakon izvršene registracije za učešće.
Za rezervacije i informacije o rezervaciji obratite na telefon 063-1028046 (Tamara Milojević), ili na mejlove: tamara.milojevic@ahoteli.com i event.manager@a-hotel-izvor.com.
Za sva pitanja i tehničku podršku pišite nam na dgks@grf.bg.ac.rs

Vidimo se, vreme je!

Organizacioni odbor DGKS
Odluka o održavanju Simpozijuma Društva Građevinskih Konstruktera Srbije (DGKS) u hotelu Izvor u Aranđelovcu od 13 do 15. maja Odluka o održavanju Simpozijuma Društva Građevinskih Konstruktera Srbije (DGKS) u hotelu Izvor u Aranđelovcu od 13 do 15. maja

Poštovane koleginice i kolege, prijatelji DGKS,

na sednici Predsedništva održanoj 25.02.2021. potvrđena je ranija odluka o održavanju Simpozijuma Društva Građevinskih Konstruktera Srbije (DGKS) u hotelu Izvor u Aranđelovcu od 13 do 15. maja ove godine, uz poštovanje svih epidemioloških mera koje u tom trenutku budu bile na snazi.

Postupak recenzije radova je završen i trenutno je u pripremi knjiga radova. Ukoliko želite da učestvujete na Simpozijumu, a do sada se niste registrovali, to možete učiniti preko sajta DGKS, odnosno putem linka http://dgks.grf.bg.ac.rs/seminar_prijava.php?lang=sr. Za učešće na Simpozijumu neophodno je da izvršite uplatu kotizacije, na jedan od načina prezentovanih na sledećem linku: http://dgks.grf.bg.ac.rs/seminar_kotizacija_data.php?lang=sr. Posebno skrećemo pažnju na mogućnost elektronskog, online plaćanja, direktno sa našeg sajta.

Osim mogućnosti učešča na Simpozijumu u hotelu Izvor i dobijanja celokupnog materijala, plaćena kotizacija uključuje i dobijanje linka putem koga će se omogućiti izlaganje i slušanje radova na Simpozijumu, za one koji ne budu u mogućnosti da dođu ...

PROČITAJ CEO TEKST...


<p>Skupština DGKS – 17.12.2020.</p>

Skupština DGKS – 17.12.2020.

Sednica Skupštine DGKS biće održana u četvrtak, 17.12.2020. sa početkom u 13 časova i biće održana elektronski, preko ZOOM platforme.
Link za elektronsku sednicu biće poslat naknadno. Skupštinu DGKS čine svi aktivni članovi DGKS, tj. članovi za izmirenom članarinom za tekuću godinu.
Svoj status članstva možete proveriti na linku http://dgks.grf.bg.ac.rs/clanovi.php?lang=sr, a članarinu u iznosu od 1000,00 din možete obnoviti i elektronski preko linka http://dgks.grf.bg.ac.rs/clanovi_obnova.php?lang=sr.
Dnevni red sednice Skupštine:
1) Izveštaj o radu,
2) izmene Statuta,
3) pripreme za simpozijum (maj 2021),
4) Razno.
VESTI


 • Simpozijum DGKS 2020  Sa zadovoljstvom konstatujemo da je pristiglo 109 abstrakata za Simpozijum DGKS 2020. Recenzija abstrakata je u toku, kašnjenje je evidentno i posledica je vanredne situacije i produženih rokova za dostavljanje abstrakata. Shodno tome, rok za predaju celih radova biće pomeren o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

  Predsedništvo DGKS svakodnevno prati razvoj ...

  PROČITAJ CEO TEKST...


 • SEDNICA PREDSEDNIŠTVA DGKS

  U petak, 18.10.2019. održana je sednica Predsedništva DGKS. Razmatran je napredak u organizaciji Simpozijuma 2020. (izdata 1.informacija), konstatovan ažuriran izgled i funkcionalnost sajta preko koga je omogućeno elektronsko plaćanje članarine. Analizirani su naredni koraci u organizaciji i dogovoreno prikupljanje podataka neophodnih za izdavanje 2.informacije koja se očekuje tokom ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA

  XIV naučno-stručni skup “UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA” će se održati 18. oktobra 2019.g. u Beogradu u Ul. Kneza Miloša 9, sala na III spratu sa početkom u 10.00 časova. Skup je posvećen upravljanju i obnovi mostova sa odabranim predavanjima, koje možete videti u 2. ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • GEOTEHNIČKI ASPEKTI GRAĐEVINARSTVA

  Osmo međunarodno Savetovanje "GEOTEHNIČKI ASPEKTI GRAĐEVINARSTVA" koje organizuje Savez građevinskih inženjera Srbije, biće održano od 13. do 15. novembra 2019. godine u Vrnjačkoj Banji.
  Drugo obaveštenje o ovom događaju možete preuzeti ovde, kao i preliminarnu prijavu za učešće na ovom skupu .

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Radna grupa za izradu novog Pravilnika za građevinske konstrukcije

  Poštovane koleginice i kolege,

  Na inicijativu Društva građevinskih konstruktera Srbije – DGKS, Zajednice građevinskih fakulteta Srbije i predsednika komisija Instituta za Standardizaciju Srbije za Evrokodove, Ministarstvo za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu je formiralo Radnu grupu za izradu novog Pravilnika za građevinske konstrukcije.

  Zadovoljstvo mi je da Vas obavestim da je ...

  PROČITAJ CEO TEKST...Copyright © DGKS 2016