DOGAĐAJI


<p>2.informacija u vezi Simpozijuma DGKS 2024</p>

2.informacija u vezi Simpozijuma DGKS 2024

2.informaciju u vezi Simpozijuma DGKS 2024 možete preuzeti u delu sajta SIMPOZIJUM 2024. Teme simpozijuma, važni datumi, kotizacije, smeštaj – samo su neke od informacija koje se nalaze u ovom flajeru. Takođe, objavljeni su pozivi za dostavljanje predloga za dodelu priznanja i povelja DGKS. Predložite svoje kolege-nagradimo najbolje konstruktere!

Očekujemo vaše prijave za učešće u radu simpozijuma i abstrakte radova, što možete učiniti upravo ovde, preko sajta DGKS.

Građevinski materijali i konstrukcije (Building Materials and Structures, ISSN 2217-8139)

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naučnu javnost da je časopis Građevinski materijali i konstrukcije (Building Materials and Structures, ISSN 2217-8139), čiji su izdavači DIMK, Građevinski fakultet u Beogradu i DGKS, dobio impakt faktor JIF (0.4) po prvi put za 2022. godinu (Clarivate.com).  https://www.dimk.rs/

 

Časopis je uvršten u JCR (Journal Citation Report) 2023 u okviru ESCI WoS kolekcije (First time JCR Inclusion list 2023). Rangiranje časopisa se očekuje u okviru JCR 2024 u junu 2024. godine (zvanično obaveštenje na JCR sajtu) prema informacijama na sajtu KoBSON-a.
<p>Seminar – šta je novo u Evrokodovima</p>

Seminar – šta je novo u Evrokodovima

Društvo Građevinskih Konstruktera Srbije (DGKS), zajedno sa Građevinskim fakultetom u Beogradu i Društvom za ispitivanje i istraživanje materijala i konstrukcija Srbije (DIMK), organizuje seminar pod nazivom – Šta je novo u Evrokodovima – obaveznim standardima za projektovanje građvinskih konstrukcija. Seminar će biti održan u Nišu, 24.11.2023. Kompletna informacija nalazi se ovde , a prijavu za učešće možete popuniti ovde.
VESTI


 •  produžen je rok za dostavu predloga za najbolje ...

  Na molbu članova DGKS, produžen je rok za dostavu predloga za najbolje stručno ostvarenje i nagrade za životno delo.

  Pozivamo koleginice i kolege da dostave svoje predloge do 19.04.2024. Aplikacioni formular se nalazi na sajtu DGKS u delu Priznanja.  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Simpozijum MASE 2021

  Simpozijum društva građevinskih konstruktera Severne Makedonije, MASE 2021, biće održan u Ohridu, Hotel Granit, 15-18.09.2021. Prenosimo u celosti objavu koju nam je poslala predsednica MASE i počasni član DGKS, prof. dr Meri Cvetkovska. Dear colleagues, Considering the current situation in North Macedonia and the region related to the COVID-19 ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Svečana večera, 14.05.2021

  Učesnici simpozijuma koji imaju regulisanu kotizaciju dobiće prilikom registracije na pultu DGKS bon za svečanu večeru. Za osobe u pratnji, bon za svečanu večeru će moći da se kupi po ceni od 2,500 din. Ostatak do pune hotelske cene pokriće DGKS.

  PROČITAJ CEO TEKST...

Copyright © DGKS 2016