DOGAĐAJII-informacija

Prijava učešća


U petak 02. decembra 2022. godine održana je LIVIII sednica Predsedništva DGKS na kojoj je izabrano rukovodstvo u sastavu:

Prof. dr Zlatko Marković, dipl.građ.inž. - predsednik
Lazar Marković, dipl.građ.inž. - potpredsednik
V. prof. dr Vladimir Vukobratović, mast.inž.građ. - generalni sekretar
V. prof. dr Ivan Ignjatović, dipl.građ.inž. - sekretar

Za članove nadzornog odbora izabrani su:
Doc. dr Tatjana Kočetov Mišulić, dipl.građ.inž.
Danijela Miščević, dipl.građ.inž.
Denis Milenović, mast.inž.građ.

Članovima rukovodstva i nadzornog odbora želimo srećan i uspešan rad!
Održan 16. Kongres DGKS

Održan 16. Kongres DGKS

U periodu 28.09 – 01.10. hotelu Izvor u Aranđelovcu, održan je 16. Kongres Društva građevinskih konstruktera Srbije. Sa više od 280 učesnika bio je to jedan od najposećenijih stručno-naučnih skupova iz oblasti građevinarstva. Slike sa otvaranja možete pogledati ovde.  

 

Svečano su uručene povelje za životno delo, nagrade za najbolja stručna i naučna ostvarenja, kao i počasne članske karte našim uvaženim kolegama iz inostranstva. Otvaranje skupa ulepšali su mališani, učenici 3. i 4. razreda Osnovne Muzičke škole “Petar Ilić” iz Aranđelovca, izvodeći kompozicije na gitari i harmonici.

 

Održano je 7 predavanja po pozivu koja su održali eminentni predavači iz različitih oblasti građevinskog konstrukterstva – betonskih i čeličnih konstrukcija, visećih i železničkih mostova, geotehnike, seizmičkog inženjerstva i projektovanja visokih objekata.

 

Izloženo je više od 60 radova u plenarnim i paralelnim ...

PROČITAJ CEO TEKST...


VESTI


  • Simpozijum MASE 2021

    Simpozijum društva građevinskih konstruktera Severne Makedonije, MASE 2021, biće održan u Ohridu, Hotel Granit, 15-18.09.2021. Prenosimo u celosti objavu koju nam je poslala predsednica MASE i počasni član DGKS, prof. dr Meri Cvetkovska. Dear colleagues, Considering the current situation in North Macedonia and the region related to the COVID-19 ...

    PROČITAJ CEO TEKST...
  • Svečana večera, 14.05.2021

    Učesnici simpozijuma koji imaju regulisanu kotizaciju dobiće prilikom registracije na pultu DGKS bon za svečanu večeru. Za osobe u pratnji, bon za svečanu večeru će moći da se kupi po ceni od 2,500 din. Ostatak do pune hotelske cene pokriće DGKS.

    PROČITAJ CEO TEKST...

Copyright © DGKS 2016