Simpozijum Društva Građavinskih Konstruktera Srbije (DGKS) biće održan u hotelu Izvor, Aranđelovac, 13-15.maj 2021


Uvažavajući specifičnu situaciju zbog koje deo kolega neće moći da dođe u Aranđelovac, odlučili smo da uvedemo posebnu kotizaciju za učešće na simpozijumu putem video linka i ona iznosi 50e. Ova kotizacija omogućava praćenje izlaganja preko ZOOM platforme, kao i izlaganje rada i štampanje rada u Zborniku.
Puna kotizacija iznosi 150e i omogućava učešće na simpozijumu, svečanu večeru, dobijanje materijala sa simpozijuma i linka za video prenos.
Takođe, za kolege penzionere omogućen je popust, tako da puna kotizacija iznosi 100e.
Svaka od kotizacija može se uplatiti prema instrukcijama na sajtu DGKS, nakon izvršene registracije za učešće.
Za rezervacije i informacije o rezervaciji obratite na telefon 063-1028046 (Tamara Milojević), ili na mejlove: tamara.milojevic@ahoteli.com i event.manager@a-hotel-izvor.com.
Za sva pitanja i tehničku podršku pišite nam na dgks@grf.bg.ac.rs

Vidimo se, vreme je!

Organizacioni odbor DGKS


2021-04-08 09:50:21

VESTI

 • Simpozijum MASE 2021

  Simpozijum društva građevinskih konstruktera Severne Makedonije, MASE 2021, biće održan u Ohridu, Hotel Granit, 15-18.09.2021. Prenosimo u celosti objavu koju nam je poslala predsednica MASE i počasni član DGKS, prof. dr Meri Cvetkovska. Dear colleagues, Considering the current situation in North Macedonia and the region related to the COVID-19 ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Svečana večera, 14.05.2021

  Učesnici simpozijuma koji imaju regulisanu kotizaciju dobiće prilikom registracije na pultu DGKS bon za svečanu večeru. Za osobe u pratnji, bon za svečanu večeru će moći da se kupi po ceni od 2,500 din. Ostatak do pune hotelske cene pokriće DGKS.

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • Simpozijum DGKS 2020  Sa zadovoljstvom konstatujemo da je pristiglo 109 abstrakata za Simpozijum DGKS 2020. Recenzija abstrakata je u toku, kašnjenje je evidentno i posledica je vanredne situacije i produženih rokova za dostavljanje abstrakata. Shodno tome, rok za predaju celih radova biće pomeren o čemu ćete biti naknadno obavešteni.

  Predsedništvo DGKS svakodnevno prati razvoj ...

  PROČITAJ CEO TEKST...


 • SEDNICA PREDSEDNIŠTVA DGKS

  U petak, 18.10.2019. održana je sednica Predsedništva DGKS. Razmatran je napredak u organizaciji Simpozijuma 2020. (izdata 1.informacija), konstatovan ažuriran izgled i funkcionalnost sajta preko koga je omogućeno elektronsko plaćanje članarine. Analizirani su naredni koraci u organizaciji i dogovoreno prikupljanje podataka neophodnih za izdavanje 2.informacije koja se očekuje tokom ...

  PROČITAJ CEO TEKST...
 • UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA

  XIV naučno-stručni skup “UPRAVLJANJE I OBNOVA MOSTOVA” će se održati 18. oktobra 2019.g. u Beogradu u Ul. Kneza Miloša 9, sala na III spratu sa početkom u 10.00 časova. Skup je posvećen upravljanju i obnovi mostova sa odabranim predavanjima, koje možete videti u 2. ...

  PROČITAJ CEO TEKST...

Copyright © DGKS 2016