Obilazak gradilišta mosta na Pelješcu


Imajući u vidu brojne utiske koje je pobudilo predavanje kolege Pipenbahera o mostu na Pelješcu, kao i veliko interesovanje učesnika Simpozijuma 2020 za ovaj građevinski poduhvat, Društvo građevinskih konstruktera Srbije uspelo da da dobije saglasnost Investitora (Hrvatske ceste) i Izvođača radova (CRBC) da organizuje stručnu ekskurziju kako bi se našim inženjerima omogućilo da se na licu mesta, u toku izgradnje, upoznaju sa ovim izuzetnim projektom. Datum posete 26. jun ove godine, diktiran je dinamikom radova na gradilištu.

Ovom prilikom DGKS poziva zainteresovane koleginice i kolege da se što pre, a najkasnije do ponedeljka 7. juna prijave za ovu stručnu ekskurziju na dgks@grf.bg.ac.rs, jer je rok za organizaciju putovanja jako kratak, a broj mesta je ograničen. Takođe napominjemo da stručna ekskurzija neće moći da se organizuje ukoliko ne bude dovoljan broj zainteresovanih (minimalan broj osoba je 30). Program i cena putovanja su dati u prilogu.


2021-06-01 07:42:51

VESTI

  • Simpozijum MASE 2021

    Simpozijum društva građevinskih konstruktera Severne Makedonije, MASE 2021, biće održan u Ohridu, Hotel Granit, 15-18.09.2021. Prenosimo u celosti objavu koju nam je poslala predsednica MASE i počasni član DGKS, prof. dr Meri Cvetkovska. Dear colleagues, Considering the current situation in North Macedonia and the region related to the COVID-19 ...

    PROČITAJ CEO TEKST...
  • Svečana večera, 14.05.2021

    Učesnici simpozijuma koji imaju regulisanu kotizaciju dobiće prilikom registracije na pultu DGKS bon za svečanu večeru. Za osobe u pratnji, bon za svečanu večeru će moći da se kupi po ceni od 2,500 din. Ostatak do pune hotelske cene pokriće DGKS.

    PROČITAJ CEO TEKST...

Copyright © DGKS 2016